Assessors d’empresa a Sabadell

Especialitzats en Assessorament laboral

Farrés Junyent Assessors és un despatx a Sabadell integrat per professionals col·legiats i assessors d'empresa

SOBRE NOSALTRES

Farrés Junyent Assessors és un despatx a Sabadell integrat per professionals col.legiats que, continuant amb la tasca que Josep M. Farrés Junyent va iniciar l'any 1971, compta amb una dilatada experiència en l'assessorament i la gestió laborals, especialment orientats a empresaris.


Aquests anys d'experiència ens permeten oferir als nostres clients una atenció personalitzada i un servei de màxima qualitat, amb un tractament acurat, rigorós i professional de la matèria i plenament respectuós amb les dades de caràcter personal que disposem.

 

la Nostra FILOSOFÍA

La nostra filosofia es basa en la confiança i en una relació de proximitat i de confidencialitat amb els nostres clients, en la que destaquen l'excel·lència, l'eficàcia i la immediatesa en la prestació dels nostres serveis.


A Farrés Junyent Assessors estem permanentment al dia de les normes legals i les seves constants modificacions gràcies a una formació continuada i a un constant reciclatge que ens permet afrontar amb les màximes garanties i exigència tècnica la nostra tasca diària en benefici del client.

Volem ajudar-lo. Consulti’ns